بررسی گوشی Nokia G21
نسل های اولیه گوشی های نوکیا جز خاطره انگیزترین مدل های گوشی های موبایل محسوب می شوند در زمان ارائه اولین نسل نوکیا به بازار کاربران با کیفیت بسیار خوب فضای کاربری آن آشنا شدند اما رفته رفته با وجود اینکه دیگر کمپانی های رقیب تمرکز بیشتری روی پیشرفت محصولات خود گذاشتند نوکیا تغییر چندانی روی محصولاتش اعمال نکرد، اما در این مقاله سعی داریم ارزش خرید G21 نوکیا را مورد بررسی قرار دهیم و آن را زیره ذره بین ببریم.
طراحی گوشی Nokia G21
- دارای وزن 190 گرم
- جنس پنل پشتی و فریم میانی از پلاستیک
- دارای دو رنگ آبی و قهوه ایی
نوکیا برای G21 از یک بدنه و فریم کاملا پلاستیکی استفاده کرده که وقتی گوشی رو توی دستتون میگیرید یه سری خطوط افقی هم میبینید قسمت سمت چپ پنل پشتی یک کادر مستطیلی شکل نسبتا مسطح داره که 3 تا لنز دوربین به علاوه فلش رو در خود جای داده بیرون زدگی لنزهای دوربین اصلا به چشم نمیاد و همین موضوع باع میشه کمترین میزان آسیب متوجه لنزها باشه پس تا اینجا قسمت طراحی میتونه نمره خوبی بگیره خب G21 از انحنای کاملا ظریفی برای بدنه بهره میبره که از نظر زیبایی شناختی عملکرد خوبی ارائه میده، وسط قاب پشتی لوگو نوکیا با رنگ تقریبا نقره ایی و پایین پنل پشتی هم نوشته های ریزی یه چشم میخوره. فریم پایینی نوکیا G21 همونطور که خدمتتون عرض کردم از جنس پلاستیکه بی کربناته درسته که استحکام و زیبایی فریم آلومینیومی رو نداره ولی باز هم برای گوشی های اقتصادی انتخاب خوبیه. فریم میانی پذیرای درگاه شارژ تایپ C، اسپیکر و میکروفون است سمت راست هم تونسته دکمه پاور که با حسگر اثر انگشت ادغام شده و کم و زیاد کردن صدا رو در خود جای بده در لبه بالایی هم جک 3.5 میلی متری هدفون و میکروفون به چشم میخوره در نهایت لبه سمت چپ دو فاکتور مهم یعنی دکمه google Assistant و خشاب سیم کارت با قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت بصورت همزمان و رم میکرو دیده میشه.
اما موضوع مهمی که برای اکثر گوشی های میان رده یا اقتصادی صدق میکنه و G21 نوکیا هم از این قاعده مستثنی نیست وجود دریایی از حاشیه در پنل جلوییه، دوربین سلفی درست وسط صفحه نمایش قرار گرفته بالاتر از آن هم اسپیکر مکالمه دیده میشه.
صفحه نمایش گوشیNokia G21
- دارای صفحه نمایش IPS LCD با تراکم پیکسلی 270 در هر اینچ
- دارای رفرش ریت 90 هرتزی
- دارای حداکثر روشنایی 400 نیت
رقبای اصلی نوکیا G21 در این بازه قیمتی A13 سامسونگ و Note 10S عملکرد بسیار مناسب تری رو هم به لحاظ کیفیتی و هم کارایی ارائه میدن، G21 از صفحه نمایش IPS LCD بهره میبره که نوع پنل به کار رفته در آن در مقایسه با دو رقیبش در لول پایین تری قرار داره مقدار نیت روشنایی حداکثرش به 400 میرسه که توی فضاهای باز قطعا اذیتتون میکنه در مجموع G21 نوکیا با توجه به این کلاس قیمتی در قسمت نمایشگر نمره خیلی خوبی نمیگیره و توصیه ما دو رقیب دیگه هست.
دوربین گوشی Nokia G21
- دارای 3 لنز دوربین به همراه یک فلش در پنل پشتی
- لنز واید: 50 مگاپیکسل
- لنز ماکرو: 2 مگاپیکسل
- لنز تشخیص عمق: 2 مگاپیکسل
لنز واید: کلاس قیمتی گوشی G21 نوکیا نشان از اقتصادی بودن آن دارد پس قاعدتا پک دوربین در نظر گرفته شده برای آن هم عملکردی کاملا معمولی دارد برای عکاسی با لنز اصلی اگر در شرایط نوری مناسبی باشید شانس شما برای ثبت عکس های بهتر بیشتر خواهد بود اما در شرایط نرمال این لنز کارتون رو میندازه ولی خیلی خفن طور نیست.
لنز ماکرو و تشخیص عمق: لنز ماکرو نسبت به لنز تشخیص عمق عکس های با کیفیت تری رو ثبت میکنه بصورت کلی ماکرو G21 نوکیا در مقایسه با دو رقیب قدرش عملکرد بهتری داره ولی تشخیص عمق اونقدرا چنگی به دل نمیزنه.
فیلمبرداری: پک دوربین این گوشی اقتصادی برای کارهای کاملا معمولی شما رو ساپورت میکنه و فیلمبرداری با اون هم کیفیت معقولی داره اما به پای رقباش نمیرسه.
اسپیکر گوشی Nokia G21
- دارای اسپیکر مونو
- دارای جک 3.5 میلی متری هدفون
در استودیو گهرتک یه تست صدا از این G21 عزیز گرفتیم که نتیجه بدست آمده چندان چنگی به دل نمیزد کیفیت صدا خوب بود ولی بلندی و تفکیک نوچ.
سخت افزار گوشی Nokia G21
- دارای چیپست: Unisoc T606 (12 nm)
- دارای پردازنده گرافیکی: Mali-G57 MP1
- دارای حافظه: 64GB 3GB RAM, 64GB 4GB RAM, 128GB 4GB RAM, 128GB 6GB RAM
نکته مهمی که در این بخش باید بهش توجه کنید عدم هماهنگی عملکرد تراشه G21 نوکیا با بخش دوربین هست که تاثیر بسزایی روی این قسمت گزاشته برای بازی هم توصیه ما انجام بازی های سبکه وگرنه با بالاتر بردن گرافیک و انجام بازی های سنگین با باگ های زیادی رو به رو خواهید داشت.
باتری گوشی Nokia G21
- دارای باتری 5050 میلی آمپری
- دارای فست شارژ 18 واتی
پوئن مثبتی که G21 نوکیا از آن برخورداره بهرمندی از یک باتری 5050 میلی آمپری هست که باعث میشه توی این بخش رقابت خوبی با سایر رقبا داشته باشه ولی فست شارژ 18 واتی به پای رقیب شیائومی نمیرسه در مجموع توی یه روز برای استفاده سبک خیالتون از بابت ساپورت راحت باشه ولی برای استفاده سنگین تر حتما بازم به شارژ نیاز پیدا میکنید.
نرم افزار گوشی Nokia G21
- دارای اندروید 11
- دارای قابلیت پشتیبانی از زبان فارسی
G21 نوکیا بر پایه اندروید 11 و قابلیت پشتیبانی از زبان فارسی برنامه ریزی شده برای انجام کارهای ساده کاملا جوابه ومحیط خیلی خوبی رو در دسترس کاربران قرار میده ولی خب پیشنهاد ما فقط برای استفاده روزمره هست نه چیز دیگه.
اقلام همراه
محتویات جعبه گوشی G21 نوکیا شامل: دفترچه راهنما، آداپتور شارژر نوکیا، محافظ صفحه نمایش، کابل USB Type C و سوزن خارج کردن سیم کارت است.
جمع بندی
G21 نوکیا پوئن های مثبت خوبی داره که مطمعنا باعث جلب اعتماد مشتری میشه ویژگی هایی از قبیل طراحی خوب، ظرفیت بالای باتری و قیمت مناسب اما در عوض عملکرد بخش دوربین و سخت افزار اونقدرا عالی نیست و رقباش میتونن امتیاز بهتری کسب کنن.
مزايا
معايب
- وجود باگ در بخش نرم افزاری
- پردازنده ضعیف
|