بررسی گوشی Nothing phone 1
شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که اسم برند ناتینگ رو کمتر شنیده باشید یا اصلا به گوشتون نخورده باشه، در واقع این کمپانی نوپا تنها با ارائه یک گوشی میان رده و ایرپاد به شهرتی جهانی دست یافت، وجه تمایز گوشی های این برند با سایر برندها طراحی متفاوت و خلاقانه است یا به عبارتی طراحی کاملا سبک نویی داره و تا به حال همچین گوشی پا به عرصه رقابت نزاشه بوده در ادامه قصد داریم یکی از اعضای این خانواده یعنی Nothing Phone One رو بررسی کنیم پس با ما همراه باشید.
طراحی گوشی Nothing phone 1
- دارای دو رنگ مشکی و سفید
- دارای وزن 193 گرمی
- پنل جلو و پشت شیشه گوریلاگلس 5 و فریم میانی از آلومینیوم
زبان طراحی این گوشی میان رده سبکی جدید به خودش گرفته، با وجود شفافیت زیاد پنل پشتی میتونید تمامی جزئیات رو ببینید به عنوان مثال؛ چراغ ها، فلش، میکروفون حتی پیچ هایی که بسته شده قابل مشاهده هستند، طراحی قاب پشتی با وجود 900 تا LED نوری که در بعضی از مدل ها روشن هم میشن حسابی چشمگیره حالا جدای از بحث جذابیت، پنل پشتی شیشه ایی به مراقبت خیلی بالایی نیاز داره و باید از گارد مناسب استفاده کنید که جلوه ظاهری این میان رده رو از بین نبره.
خب در ادامه به برخی از ابهامات ذهنی شما در مورد کارایی این LED ها پاسخ میدهیم شاید از خودتون بپرسید وجود این همه LED چه مزیت خاصی داره مثلا قراره وقتی برای گوشیتون نوتیف پیامک یا اعلانی میاد رنگ LED ها خیلی خاص باشه؟ ببنید در واقع ناتینگ فون وان مثل خیلی از گوشی های دیگه میتونه اعلان نوتیف رو با روشن خاموش شدن LED ها نشون بده ولی سفارشی نیست یعنی چی؟ یعنی چه نوتیف واتس آپ باشه، چه تلگرام یا پیامک و زنگ، رنگ LED یکیه و نمیاد واسه واتس آپ رنگ قرمز بشه و برای تلگرام رنگ آبی، مورد بعدی ممکنه پیش خودتون فکر کنید که امکان سوختن LED ها هست یا خیر؟ این امکان خیلی خیلی کمه و تقریبا نزدیک به صفره ولی باز هم احتمالش هست و مورد اخر که بیشتر جنبه اطلاع رسانی داره تا نقد برمیگرده به اعلان شارژ باتری به وسیله این LED ها که هم جالبه و هم اگر گوشیتون به صفحه نمایش روی زمین باشه قابلیت دیدن میزان شارژ باتری رو از طریق LED ها خواهید داشت.
فریم میانی فلزی گوشی میان رده ناتینگ فون وان از سمت لبه پایینی پذیرای میکرفون، درگاه شارژ تایپ سی، اسپیکر و خشاب سیم کارت است، دکمه های کنترل صدا در لبه سمت چپ و دکمه پاور هم در سمت راست فریم دیده میشن، لبه بالایی فریم هم ساپورت یه دونه اسپیکر رو به عهده داره.
صفحه نمایش گوشی Nothing phone 1
- دارای صفحه نمایش 6.55 اینچی OLED با تراکم پیکسلی 402 در هر اینچ
- دارای رفرش ریت 120 هرتزی و حداکثر 1200 نیت روشنایی
- دارای پوشش گوریلاگلس 5 و پشتیبانی از 1 میلیارد رنگ
ناتینگ فون وان از صفحه نمایش 6.55 اینچی با حاشیه کمی از قسمت پایینی فریم برخورداره، مقدار نیت روشنایی که برای نمایشگر این میان رده در نظر گرفته شده فقط به عدد نیست و واقعا برای استفاده در فضاهای باز جوابه، میزان رفرش ریت میتونه بین دو عدد 120 و 60 متغییر باشه اما نه بصورت هوشمند، عمق رنگهایی که این صفحه نمایش واستون ارائه میده خیلی خوبه و در زمینه کنتراست و روشنایی هم میتونه امتیاز خوبی کسب کنه.
اسپیکر گوشی Nothing phone 1
- دارای اسپیکر دوگانه استریو
- فاقد جک 3.5 میلیمتری هدفون
اسپیکر ناتینگ فون وان در زمینه عملکرد نسبت به رقبای هم ترازش از لحاظ قیمتی چندتا پله عقب تره، درواقع ناتینگ فون وان از اسپیکر استریو دوگانه بهرمنده که بلندی صدا خیلی خیلی خوبه و لنگ زدنش واسه بخش تفکیک صدا و نویز هست، به طور کلی کار رو واستون در میاره ولی میشه گفت رقبای برندهای دیگه در این بازه قیمتی میتونن از ناتینگ فون وان جلو بزنن.
دوربین گوشی Nothing phone 1
- لنز واید: 50 مگاپیکسل
- لنز اولتراواید: 50 مگاپیکسل
- لنز سلفی : 16 مگاپیکسل
- امکان فیلمبرداری با قابلیت 4k و نرخ 30 فریم بر ثانیه
- عملکرد پک دوربین: متوسط
لنز واید: لنز واید 50 مگاپیکسلی گوشی میان رده ناتینگ فون، میتونه عکس هایی با کیفیت متوسط، شارپنس عالی، داینامیک رنج خوب واستون ثبت کنه تنها نقطه ضعف کوچکی که برای این لنز دیده میشه وجود نویز مخصوصا وقتی سوژه در حال حرکت باشه اما در حالت عادی کیفیت عکس ها رضایت بخشه.
لنز اولتراواید: افت کیفیت نسبی در مقایسه با لنز واید کاملا ملموسه، و باز هم میتونید عکس هایی در سطح متوسط رو با استفاده از این لنز به ثبت برسونید، البته درسته که اولتراواید ناتینگ فون وان نسبت به سایر رقبا از سنسور 50 مگاپیکسلی بهره مییبره ولی به صورتی کلی در اصل قضیه توفیری ایجاد نمیکنه.
لنز سلفی: با اینکه سلفی این میان رده فقط 16 مگاپیکسله ولی واقعا عکس های تمیزی تحویلتون میده و در سطح خودش خیلی خیلی خوبه.
سخت افزار گوشی Nothing phone 1
- دارای چیپست: Qualcomm SM7325-AE Snapdragon 778G+ 5G (6 nm)
- دارای پردازنده گرافیکی: Adreno 642L
- دارای حافظه: 128GB 8GB RAM, 256GB 8GB RAM, 256GB 12GB RAM
چیپ در نظر گرفته شده برای ناتینگ فون وان در حد یک گوشی میان رده هست چون در مجموع این برند قصد رونمایی از یک گوشی پرچمدار رو نداشته و هدف فقط تولید میان رده ایی با کیفیت نزدیک به پرچمدارها بوده پس بهترین انتخابی بوده که برند ناتینگ میتونسته داشته باشه، چیپ اسنپدراگون 778G+ خیلی راحت از پس بازی های سبک برمیاد اما ورق برای بازی های سنگین تر کاملا برمیگرده و دمای گوشیتون ممکنه تا 43 درجه هم بره، برای استفاده بلند مدت از ناتینگ فون وان وجود فاکتور UFS 3.1 میتونه آرامش خاطر زیادی رو واستون به ارمغان بیاره و در رتبه بندی این گوشی رو چندین پله جلو بندازه.
باتری گوشی Nothing phone 1
- دارای باتری 4500 میلی آمپری
- پشتیبانی از فست شارژ 33 واتی
نکته اول؛ به واسطه جعبه کاملا تخت و ظریفی که برند ناتینگ برای این میان رده جذاب در نظر گرفته، خبری از آداپتور شارژ نیست پس باید جداگونه بخریدش، اما ساپورت فست شارژ 33 وات به این صورت که صفر تا صد زمان شارژ شدن گوشیتون فقط 1 ساعته، ظرفیت باتری 4500 میلی آمپری هم کاملا جوابگوعه و تعادل مناسب بخش سخت افزار با این قسمت میتونه توی بازی های سنگینی مثل کال آف خودشو نشون بده یعنی با یک ساعت کال آف فقط 10 درصد ظرفیت باتری کسر میشه.
نرم افزار و رابط کاربری گوشی Nothing phone 1
- دارای اندروید 12 و قابل ارتقاء به اندروید 13
- دارای رابط کاربری Nothing OS 1.5.3
- پشتیبانی از زبان و منوی فارسی
موسس برند ناتینگ همون بنیان گذار برند وان پلاسه در نتیجه رابط کاربری فوق العاده خفن و جذابه، انیمیشن هایی که در تک تک بخش های فضای داخلی گوشی ناتینگ به چشم میخوره خاص بودن رابط کاربری Nothing OS 1.5.3 رو نشون میده، به احتمال زیاد برای آپدیت های بعدی شاهد تنظیمات سفارشی تری برای LED ها خواهید بود.
اقلام همراه
محتویات جعبه گوشی ناتینگ فون وان شامل؛ دفترچه راهنما، کابل شارژ Type-C و سوزن خارج کردن سیم کارت است.
جمع بندی
ناتینگ فون وان حسی کاملا متفاوت از یک گوشی هوشمند رو به شما القاء میکنه، طراحی همه گوشی ها یه طرف ناتینگ فون وان هم یه طرف، در بخش های دیگه از قبیل باتری، صفحه نمایش، سخت افزار و دوربین عملکرد خیلی خوبی رو برای این میان رده شاهدیم در نتیجه مهم ترین و خاص ترین وجه تمایز این گوشی با سایر رقبا طراحی نو و رابط کاربری فوق العاده جذاب هست، در نهایت اگر میخواید یه گوشی متفاوت دستتون بگیرید که از لحاظ ظاهری هیچ شباهتی با سایر برندها نداشته باشه ناتینگ فون وان میتونه الویت شما باشه.
مزایا
- طراحی کاملا متفاوت
- رابط کاربری اختصاصی
- پشتیبانی از زبان فارسی
- عملکرد پردازشی مناسب
|
معایب
- عدم وجود آداپتور شارژر در جعبه
|