بررسی گوشی Realme 8 pro
به قدری عرصه رقابت گوشی های میان رده تنگاتنگ است که مشهور و شناخته شدن در آن زحمت زیادی مطلبد یعنی با ارائه یک محصول خاص که مزایا و برترهای بیشتری نسبت به سایر میان ردها داشته باشد امکان گرفتن بخش بیشتری از سهم بازار فروش فراهم می آید یکی از میان رده هایی که از چندین مدت پیش در بازارهای جهانی وجود دارد realme 8 pro است که در این مقاله سعی داریم به بررسی آن بپردازیم و ببینیم برتری نسبت به سایر میان ردها دارد یا خیر پس با گهرتک همراه باشید.
طراحی گوشی Realme 8 pro
- دارای وزن 176 گرم
- پنل پشتی و فریم میانی از جنس پلاستیک
- دارای رنگهای مشکی براق و مات، آبی و زرد
در نگاه نخست وزن بسیار سبک این میان رده توجه شما را جلب خواهد کرد یعنی Realme 8 pro علاوه بر خوش دستی و وزن سبک تونسته طراحی زیبایی رو به خود اختصاص بده با اینکه کل بدنه و فریم از جنس پلاستیکه اما چیزی از اصل ماجرا و کیفیت خوب ساخت کم نمیکنه، نوشته بزرگ Dare to leap که در پنل پشتی دیده میشه کمی توی ذوق میزنه یک کادر مستطیلی شکل عمودی هم 4 تا لنز دوربین با یک فلش را در خود جای داده در قسمت پایینی پنل هم شاهد نوشته Realme هستیم اما نکته جالب ماجرا رنگهای بسیار جذابی است که برای Realme در نظر گرفته شده که واقعا چشم نوازن مخصوصا رنگ آبی. اما میرسیم به بررسی فریم میانی که همیشه زحمت زیادی گردنشه و از کلی امکانات میزبانی می کنه لبه سمت راست فریم دکمه کنترل صدا به همراه پاور تعبیه شده و لبه سمت چپ هم فقط خشاب سیم کارت وجود داره که میتونه از دو تا سیم کارت بصورت همزمان و یک کارت حافظه میکرو پشتیبانی کنه اما لبه بالایی پذیرایی از یک میکروفون رو به عهده داره در نهایت لبه پایینی فریم هم میزبانی از درگاه شارژ تایپ C، میکروفون، جک 3.5 میلی متری هدفون و اسپیکر را به عهده گرفته. پنل جلویی Realme 8 pro ابعادی معادل 6.4 اینچ داره که مقدار حاشیه ها در قسمت پایینی از بقیه جاها بیشتره دوربین سلفی هم سمت چپ بالا نمایشگر توی پانچ هول قرار گرفته.
صفحه نمایش گوشی Realme 8 pro
- دارای صفحه نمایش Super AMOLED با تراکم پیکسلی 411 در هر اینچ
- حداکثر روشنایی 1000 نیت
- پشتیبانی از حالت Always on Display
در بررسی گوشی های میان رده وان پلاس شاهد پنل های IPS LCD بودیم با این اوصاف برخورداری Realme 8 pro از پنل های Super Amoled برگ برنده بزرگی محسوب میشه و این در حالیکه سایر رقبا از همچین مزیتی برخوردار نیستن البته به جز شیائومی ها، با توجه به اینکه در صفحه نمایش Amoled وضوح رنگ ها خیلی بهتره و توی فضا باز اذیت نمیشین ولی پوئن منفی که میشه واسه این میان رده در نظر گرفت برخورداری نمایشگر از رفرش ریت 60 هزتزیه یعنی هر چی کمپانی Realme واسه نوع پنل خلاقیت به خرج داده توی بخش رفرش ریت کم گزاشته حداکثر روشنایی هم به 1000 میرسه و مسئله استفاده از نمایشگر زیر نور خورشید هم حل و فصل میشه.
اسپیکر گوشی Realme 8 pro
- دارای اسپیکر مونو
- دارای جک 3.5 میلی صدا
در حالی که Realme از اسپیکر مونو برخوردار است رقیب سرسخت آن از برند وان پلاس دارای اسپیکر استریو میباشد، طبق تستی که ما در استودیو گهرتک انجام دادیم متوجه شدیم که بلندی صدا و تفکیک Realme 8 pro اونقدرا چنگی به دل نمیزنه و قطعا کارتون رو راه میندازه در نهایت وجود جک 3.5 میلی متری هدفون خیال شما را از جهت استفاده برای هدفون آسون میکنه.
دوربین گوشی Realme 8 pro
- دارای 4 لنز دوربین به همراه فلش LED در پنل پشتی
- لنز واید: 108 مگاپیکسل
- لنز اولترا: 8 مگاپیکسل
- لنز ماکرو و تشخیص عمق: 2 مگاپیکسل
- سلفی: 16مگاپیکسل
لنز اصلی: برای یک میان رده برخورداری از یک لنز 108 مگاپیکسلی اتفاق خیلی خوبیه، کیفیت عکس هایی که با این لنز ثبت میشن واقعا راضی کنندس هم شارپنس خوبه هم داینامیک رنج در صورت زوم جزئیات عکس ها کم میشه و از کیفیت نمیوفته در ضمن توی عکساتون خبری از نویز نیست. برای عکاسی در شب هم حالت night mood فعاله و عکس ها با نور کاملا مناسبی ثبت میشن.
لنز اولترا: اولترا نسبت به لنز اصلی کمی افت کیفیت داره و با اینکه 8 مگاپیکسله بازم کارتون رو راه میندازه.
لنز ماکرو و تشخیص عمق: لنز ماکرو و تشخیص عمق بیشتر جنبه تزئینی دارند اگر فوکوس زیادی انجام بدین عکسا کامل بهم میریزه .
لنز سلفی: جزئیات، گسترده داینامیکی، شارپنس و امکان فوکوس روی عکس ها برای این لنز واقعا خوبه و خروجی هم تونسته رضایت کاربران رو بگیره.
فیلمبرداری: امکان فیلمبرداری با کیفیت 1080 و نرخ 30 و 20 برای دوربین سلفی و کیفیت 4k با نرخ 30 فریم و 1080 با نرخ 60 هم برای لنز اصلی در نظر گرفته شده.
سخت افزار گوشی Realme 8 pro
- دارای چیپست: Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G
- دارای پردازنده گرافیکی: Adreno 618
- دارای حافظه: 128GB 6GB RAM, 128GB 8GB RAM
چیپست در نظر گرفته شده برای Realme 8 pro توان انجام بسیار عالی اعمال پردازشی را دارد این میان رده در لول قیمتی خودش و با این تراشه به راحتی از پس انجام کارهای ساده و روزمره برمیاد و برای بازی های سنگین مثل پابجی یا کال آف باید گرافیک را روی متوسط بگذارید طی استفاده ایی که از این گوشی داشتیم هیچ لگ و باگی برای آن مشاهده نشد و همه چی خیلی خوب بود.
باتری گوشی Realme 8 pro
- دارای باتری: 4500 میلی آمپری
- دارای آداپتور 50 واتی
در نظر گرفتن آداپتور 50 واتی برای یک گوشی میان رده حرکت زیرکانه ایی در جهت جلب خرید کاربران است در واقع کمپانی Realme سعی کرده از استراتژی شیائومی برای این قسمت استفاده کنه خب وجود رفرش ریت 60 هرتزی و پردازنده با مصرف کم باعث میشه تا یک روز و نیم نیازی به شارژ مجدد نداشته باشید اما در صورت استفاده سنگین آداپتور 50 واتی به شما امکان فول شارژ شدن باتری تا 50 دقیقه را میدهد.
نرم افزار و روابط کاربری Realme 8 pro
- دارای اندروید 11
- دارای روابط کاربری Realme UI 2.0
روابط اختصاصی کاربری Realme UI 2.0 بر پایه اندروید 11 طراحی شده است که از امکانات شخصی سازی و آپدیت تا اندروید 12و روابط کاربری Realme UI 3.0 برخورداره خلاصه نگم براتون نور علی نوره اما یه خورده باگ وجود داره که قطعا توی آپدیت های جدیدش رفع میشه.
اقلام همراه
محتویات جعبه گوشی Realme 8 pro شامل: کاور ژله ای ،دفترچه راهنما، آداپتور شارژر، کابل USB Type C و سوزن خارج کردن سیم کارت است.
جمع بندی
برند Realme سعی کرده تا با تمرکز روی یکسری قسمتها توجه کاربران را جلب کنه قسمت هایی مانند طراحی زیبا، خوش دست و سبک بودن گوشی همچنین آداپتور شارژر قوی و عملکرد خیلی خوب لنز اصلی دوربین البته نمیه تاریک آن هم باید مورد توجه قرار داد مثلا باگ های نچندان زیاد برای بخش نرم افزاری به طور کلی خرید Realme 8 pro به عنوان یک گوشی میان رده گزینه مناسبیه اما اگر بدنبال کیفیت و امکانات بالاتر هستید خرید رقبای دیگر مانند a33 سامسونگ یا نوت 11 شیائومی رو به شما پیشنهاد میکنم.
مزايا
- برخورداری از آداپتور شارژر 50 واتی
- برخورداری از لنز 108 مگاپیکسلی
- طراحی خوب و زیبا
|
معايب