بررسی گوشی Sumsung Galaxy A23
گوشی A23 جز میان رده های کمپانی سامسونگ است که چندین ویژگی از پرچمداران را به ارث برده، فاکتورهایی از قبیل رفرش ریت 90 هرتز، وجود لرزشگیر اپتیکال در بخش دوربین و محافظ گوریلاگلس 5 تک تک این مشخصه ها باعث شده تا A23 جز میان ردهای اقتصادی پرفروش بازار قرار گیرد در این مقاله قصد داریم ارزشمندی این گوشی را به چالش بکشیم و ان را زیر ذره بین ببریم پس با گهرتک همراه باشید.
طراحی گوشی Galaxy A23
- دارای وزن 195 گرم
- جنس بدنه و فریم هر دو از پلاستیک
- دارای چهار رنگ آبی، گلبهی، مشکی و سفید
همونطور که در بررسی سایر گوشی های سری A بهتون گفتم همگی از لحاظ طراحی 99 درصد شبیه به همن و تنها تفاوت تو جنس پنل پشتی و برجستگی ماژول های دوربین است (یکی ماته، یکی براقه، یکی برجستگیش کمه و یکی زیاد) حالا A23 سامسونگ از اون دسته اییکه جنس پنل پشتی پلاستک براقه و تا حدودی باید نگران رد اثر انگشت باشید مخصوصا برای رنگ مشکیش. طبق معمول در قسمت پایین پنل پشتی لوگو سامسونگ با تعدادی نوشته ریز دیده میشه و سمت چپ پنل پذیرای 4 ماژول دوربین به همراه یک فلش LED در یک قاب مستطیلی شکل با برجستگی نه چندان زیاد است.
فریم میانی هم که از جنس پلاستیکه و کلی امکانات رو مهمون خودش کرده در لبه پایینی درگاه شارژ تایپ C، میکروفون (اصل کاری)، جک 3.5 میلی متری هدفون و اسپیکر دیده میشه و فریم سمت راست دکمه پاور و کم و زیاد کردن ولوم رو در خودش جا داده اما لبه سمت چپ خشاب سیم کارت وجود داره (از نوع هیبریدی نیست) و در فریم بالایی میکروفون دیگری برای حذف نویز قرار گرفته.
در مورد طراحی و انحنای لبه های این گوشی میتوان نمره متوسط رو به بالا را در نظر گرفت، میشه گفت لبه ها نسبتا گرده و گوشی خوش دستیه این میان رده اقتصادی از صفحه نمایش 6.6 اینچی با نسبت 83 درصد به بدنه بهره میبرد ( با یه عالمه حاشیه مواجهیم) خب دوربین سلفی هم در یک ناچ قطره ایی بالای نمایشگر دیده میشود.
نمایشگر گوشی Galaxy A23
- دارای صفحه نمایش PLS LCD
- دارای رزولوشن 1080 در 2408 پیکسل با تراکم 400 پیکسل در هر اینچ و وضوح Full HD
- دارای محافظ صفحه گوریلاگلس 5 و رفرش ریت متغییر 90 _60 هرتز
رقیب اصلی که برای A23 میتونیم در نظر بگیریم گوشی های خانواده شیائومی هستند که از رفرش ریت بالاتری یعنی 120 هرتز پشتیبانی میکنند موضوع دیگه ایی که وجود داره در مورد نوع صفحه نمایشه در حالی که بقیه رقبا از صفحه نمایش Amoled استفاده میکنن کمپانی سامسونگ برای این میان رده از صفحه نمایش LCD استفاده کرده (کار راه بندازه ولی Amoled یه چیز دیگس) پوئن مثبت A23 اداپتیو بودن نرخ نوسازی هست که یا میتوانید در حالت Standard ان را روی 60 هرتز بگذارید یا در صورت استفاده از برنامه هایی که رفرش ریت بالاتری میطلبند ان را روی 90 هرتز بزارید.
و اما حداکثر مقدار نیت روشنایی 410 در نظر گرفته شده و قاعدتا هنگام استفاده در فضای باز با چالش رو به رو میشوید. صفحه نمایش از پروفایل رنگی RGB بهره میبرد و به طور کلی میشه نتیجه گرفت که نسبت به A22 پیشرفت محسوسی داشته.
دوربین گوشی Galaxy A23
- دارای 4 لنز دوربین
- لنز اصلی: 50 مگاپیکسل
- اولتراواید: 5 مگاپیکسل
- لنز تشخیص عمق: 2 مگا پیکسل
- لنز ماکرو: 2 مگا پیکسل
- دوربین سلفی: 8 مگا پیکسل
لنز اصلی: این لنز مجهز به سنسور فوکوس خودکار و لرزشگیر اپتیکال است تا کیفیت عکس ها را بالاتر ببرد و تجربه خوشایندی برای شما به ارمغان داشته باشد، در مورد این لنز میشه گفت عملکرد قابل قبوله و نیاز شما رو مرتفع میکنه.
لنز اولتراواید: برای عکاسی با این لنز بحث نور خیلی خیلی مهمه و اگر در شرایط نوری مناسبی قرار بگیرید قاعدتا خروجی مناسب خواهد بود (ولی از یک سنسور 5 مگاپیکسلی توقع عکس های فوق العاده در حد پرچمدارها رو نداشته باشید).
لنز تشخیص عمق: شرط اصلی عکاسی با این لنز تشخیص مناسب سوژه از بک گرانده که تشخیص عمق A23 به خوبی از پسش بر میاد.
لنز ماکرو:لنز ماکرو گوشی ها هم که مشخصه عکس های زیادی باهاشون گرفته نمیشه اما میتونیم بگیم توی این قسمت ضعف کمی دیده میشود.
لنز سلفی: نمیشه گفت که لنز 8 مگاپیکسلی به پای 32 یا... میرسه ولی همین هم برای یک گوشی میان رده و از سری A قابل قبوله.
فیلم برداری: از جمله ویژگی های مثبت A23 در قسمت دوربین مجهز بودن به لرزشگیر اپتیکال که تاثیر بسزایی روی کیفیت خروجی فیلم داره.
اسپیکر گوشی Galaxy A23
- دارای یک اسپیکر مونو در فریم پایینی
هر چند در نسل های قبل A23 بلندی صدا بشدت قابل قبول بود اما هنگامی که بحث تفکیک ان پیش می امد نمیتوانستیم نمره قابل قبولی در نظر بگیریم حالا این گوشی تونسته ضعف تفکیک صدا رو به خوبی جبران کنه یعنی هر چقدرم که صدا رو بالا ببرید بیس اصلی بهم نمیریزه و تفکیک به بهترین نحو ممکن صورت میگیره.
سخت افزار گوشی Galaxy A23
- دارای چیپست اسنپدراگون 680
- دارای GPU پردازنده گرافیکی Adreno 610
- دارای CPU هشت هسته ایی و حافظه 128 با رم 4 و 6 و حافظه 64 گیگابایتی با رم 4
بزارید از لحاظ فضای ذخیره سازی خیالتون رو راحت کنیم با وجود 128 گیگا بایت بودن ان امکان استفاده از مموری هم در اختیار شما قرار داده شده این از اولین مزیت و اما در مورد پردازنده گرافیکی میشه گفت از پس بازی های سبک به خوبی بر میاد ولی برای بازی محبوب و سنگین پابجی یا کال اف دیوتی اگر بخواهید با بالاترین گرافیک ممکن ان را اجرا کنید با افت فریم و باگ رو به رو میشید خب برای استفاده های روزانه پردازنده به خوبی از پس کارا برمیاد و عملکرد خوبی داره ( پیشرفت سخت افزاری نسبت به نسل قبل مشهوده).
باتری گوشی Galaxy A23
- دارای باتری 5000 میلی امپرساعتی لیتیومی (غیرقابل تعویض)
- قابلیت شارژ سریع 25 واتی
زمان شارژ کامل با اداپتور 25 واتی یک ساعت و نیم است و باتری 5000 میلی امپری در صورت استفاده معمولی قابلیت ساپورت شا را تا یک روز کامل دارد اگر بازی سنگینی انجام بدین و دائما توی اینترنت باشید و فیلم تماشا کنید انتهای روز به شارژ مجدد نیاز خواهید داشت (باتوجه به میان رده بودن و قیمت مناسب، ظرفیت باتری به نوبه خودش عالیه و زمان شارژ هم به طبع با وجود 25 واتی بودن آداپتور مقداری طولانیه).
نرم افزار و روابط کاربری گوشی Galaxy A23
- دارای روابط کاربری One UL 4.1
- دارای اندروید 12
- پشتیبانی از فناوری مکان یابی GPS، بلوتوث و WIFI
A23 سامسونگ از روابط کاربری 4.1 بهره میبرد که امکانات قابل توجهی همچون ویجت های هوشمند و داشبور حریم خصوصی را در دسترس شما قرار میدهد، وجود اندروید 12 برای یک میان رده هم نور علی نوره این گوشی قابلیت پشتیبانی از زبان فارسی، سرعت دانلود 42.2 و اپلود 5.76 مگا بیت بر ثانیه، مجموعه آفیس، سرویس های گوگل و فرمت های MP3، MAV و M4V برای ویدئو را دارد.
اقلام همراه
هنگام انباکس کردن جعبه این میان رده شاهد یک دفترچه راهنما، آداپتور شارژر 25 واتی، کابل USB تایپ C و یک سوزن برای خارج کردن سیم کارت خواهید بود.
جمع بندی کلی
اگر دنبال گوشی با قیمت مناسب و امکانات کار راه بنداز هستید A23 سامسونگ پیشنهاد خوبی است اما اگر قصد دارید بیشتر هزینه کنید سری های A53 و A73 هم گزینه های مناسبی هستند، در این مقاله سعی به بررسی موشکافانه این میان رده داشتیم، هر قسمت و امکانات ان را برای شما شرح دادیم حال این گوی و میدان انتخاب با شماست.
مزايا
- اندروید 12 و روابط کاربری 4.1
- وجود لرزشگیر اپتیکال برای دوربین ( باوجود میان رده و اقتصادی بودن ان)
- تفکیک صدای مناسب و پیشرفت نسبت به نسل قبل
|
معايب
- صفحه نمایش LCD
- پایین بودن نیت روشنایی برای صفحه نمایش
|