جستجو
مشاهده دسته ها
    منو بستن
    خبرخوان

    نوشته های بلاگ  "1403"  از "بهمن"

    پوشش گوریلا گلس چیست و چه ویژگی هایی دارد

    تا چندی پیش، زمانی که تکنولوژی موفق به ساخت فناروی ارزشمند gorilla glass نشده بود، هنگام افتادن گوشی از کمترین ارتفاع یا حتی با قرار گرفتن در کنار کلید یا سکه در داخل جیب یا کیف به راحتی صفحه نمایش میشکست یا دچار خط  و خش میشد تا اینکه در سال 1384 محافظ صفحه گوریلا گلس پا به عرصه تکنولوژی گذاشت و تا حد زیادی مقاومت صفحه نمایش را بالا برد و تا الان پیشرفت چشمگیری داشته است. در ادامه با ما همراه باشید تا با انواع پوشش گوریلا گلس بیشتر آشنا شوید.

     

    پوشش گوریلا گلس از جنس چیست؟

    پوشش گوریلا گلس از جنس آلومینوسیلیکات قلیایی میباشد که طی یک پروسه خاص تولید میشود. این پوشش بسیار ظریف و سبک، ولی در عین حال مقاوم میباشد و از این پوشش برای محافظت از نمایشگر لوازم الکتریکی مثل موبایل، لپ تاپ و تبلت استفاده میشود و از مهمترین ویژگی آن مقاومت در برابر خراشیده شدن و شکستن میباشد که حتی در نسخه های جدیدتر نیز  شاهد پیشرفت بیشتری میباشیم. پوشش گوریلا انواع مختلفی دارد که در ادامه به معرفی نها خواهیم پرداخت.

    انواع گوریلا گلس

    اولین نسخه گوریلا گلس به نام گوریلا گلس 1 در سال 2005_2006 به درخواست استیو جابز در آیفون بکار رفت که ضخامت 1.5 میلی متری داشت و در برابر جذب چربی و آلودگی مقاوم بود و بعد از آن گوریلا گلس 2، 3، 4، 5 و 6 به ترتیب معرفی شد که هر کدام رفته رفته از مقاومت بیشتری برخوردار بود.

     

    گوریلا گلس ویکتوس:

    بعد از گوریلا گلس 6، گوریلا گلس ویکتوس پا به عرصه فناوری گذاشت که مقاومت آن دو برابر  گوریلا گلس 6 میباشد که حتی در سقوط از ارتفاع 2 متری نیز این محافظ شیشه ای نمیشکند. محافظ گوریلا گلس ویکتوس با انکه نسبت به گوریلا گلس 6 از مقاومت کمتری برخوردار است ولی مقامت آن به گونه ای است که علاوه بر محافظت از صفحه نمایش حتی از سخت افزار داخلی گوشی نیز محافظت میکند که در گوشی های گران قیمت و پرچمدار بهکار رفته است در حال حاضر گوریلا گلس ویکتوس مقاوم ترین گوریلا گلس موجود میباشد که نسخه های متفوتی دارد. در سال 2021 مدل پلاس آن معرفی شد ولی درحال حاضر جدیدترین نسخه آن gorilla glass victus 2 میباشد که از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است.

     

    تنظیمات اینترنت انواع تلفن همراه

    هنگامی که برای اولین بار سیم کارتی را در گوشی خود قرار میدهید تنظیمات اینترنت گوشی به صورت اتوماتیک از طریق اپراتور سیم کارتتان برای شما ارسال خواهد شد، اما ممکن است در برخی از مواقع این تنظیمات ارسال نشود و دلیل آن هم این است که برخی از گوشی های هوشمند ممکن است که به طور اتوماتیک تنظیمات اینترنت را از طریق اپراتورهای ایرانی دریافت نکنند و برای متصل شدن به اینترنت (شبکه داده) نیاز به تنظیمات دستی دارند. به همین خاطر آگاهی داشتن از چگونگی تظیمات اینترنت به صورت دستی میتواند به شما کمک کند.

    در ادامه با ما همراه باشید تا مراحل اتصال به اینترنت به صورت دستی و وارد کردن اطلاعات APN را برایتان توضیح دهیم؛

    مرحله اول: بررسی شبکه و سیم کارت

    مرحله دوم: روش تنظیم اپراتورهای مختلف (همراه اول، ایرانسل، رایتل و ...)

    مرحله اول بررسی شبکه و سیم کارت

    قبل از انجام هرکاری ابتدا مطمئن شوید که سیم کارتتان به درستی در گوشی قرار گرفته است و از شبکه ای که اپراتور سیم کارتتان پشتیبانی میکند، استفاده میشود.

    1. ابتدا وارد تنظیمات شوید.

    2. مطمئن شوید که داده تلفن همراهتان فعال میباشد.

    3. از درستی سیگنال شبکه و عدم وجود مشکلات احتمالی که ممکن است در سیم کارتتان به وجود بیاید مطمئن شوید.

    مرحله دوم: تنظیم اینترنت اپراتورهای مختلف

    نوع تنظیمات هر اپراتور با هم متفاوت است ولی ما به طور مثال اپراتور همراه اول را توضیح خواهیم داد و بقیه اپراتورها فقط در قسمت وارد کردن نقطه دسترسی (APN) متفاوت میباشند. در ادامه با گهرتک همراه باشید تا تنظیمات APN همه اپراتورها را توضیح دهیم.

    اپراتور همراه اول:

    1. ابتدا وارد تنظیمات شوید.

     

    2. سپس گزینه Sim cards and traffic managment را انتخاب کنید.

     

    3. بعد روی سیم کارت همراه اول کلیک کنید.

     

    4. سپس گزینه نام های نقطه دستابی را انتخاب کرده و روی علامت + در بالای صفحه کلیک کنید.

     

    6. توجه کنید که فقط گزینه نام و نام دستیابی وارد کنید و بقیه موارد را تغییر ندهید.

     

    7. در قسمت نام mcinet را بنویسید و سپس گزینه نایید را کلیک کنید.

     

    8. در قسمت نام نقطه دستیابی هم به همین صورت کلمه mcinet را بنویسید و تایید کنید.

     

    9. پس از وازد کردن نام و نام نقطه دستیابی براساس اپراتور خود گزینه 3 نقطه را کلیک کرده و ذخیره را بزنید.

     

    https://gohartech.com/images/uploaded/%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%AF%20%D9%86%D9%82%D8%B7%D9%87%20%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C/%DA%A9%D9%84%DB%8C%DA%A9%203%D9%86%D9%82%D8%B7%D9%87_1000.webp

    10. و در آخر همانند تصویر زیر باید نقطه دستیابی برای شما ایجاد شده باشد و اگر دایره کنار آن تو خالی باشد روی آن کلیک کنید تا دایره توپر شود و در واقع فعال شود.

     

    اپراتور ایرانسل:

    برای ایجاد نقطه دستیابی در اپراتور ایرانسل نیز به همین شکل میباشد با این تفاوت که در قسمت نام و نام نقطه دستیابی کلمه Irancellinternet را بنویسید و سپس تایید کنید.

     

    اپراتور رایتل:

    برای اپراتور رایتل نیز به همین صورت میباشد فقط با این تفاوت که باید در قسمت نام و نام  نقطه دستیابی را Righ Tel بنویسید و سپس تایید کنید.

     

    اپراتور شاتل موبایل:

    برای اپراتور شاتل موبایل نیز همین مراحل را طی کرده و در قسمت نام و نام  نقطه دستیابی کلمه shatelmobile را وارد کنید و سپس تایید را کلیک کنید.

     

    اپراتور سامانتل:

    برای اپراتور سامانتل نیز به همین گونه همه مراحل را طی کرده و فقط با این تفاوت که نام و نام نقطه دستیابی را samantel وارد کنید و مانند بقیه اپراتور ها تایید را کلیک کرده و مراحل بعدی نیز همانند بقیه اپراتورها میباشد.