در بازه 7 تا 10 میلیون اکثرا گوشی های میانرده قرار گرفته که مقایسه آن ها و انتخاب کاربردی ترین گوشی برای نیاز مورد نظر مهمترین چالش کاربران گوشی میانرده است. با ما همراه باشید تا به مشخصات و ویژگی گوشی های میانرده بازه 7 تا 10 میلیون بپردازیم تا شما با آگاهی کامل بسته به نیازتان گوشی کاربردی مد نظرتان را انتخاب کنید.
ردمی نوت 13 نسبت به ردمی نوت 12 در برخی از قسمت ها ارتقا پیدا کرده است تا با میانرده ها رقابت کند ردمی نوت 13 از نظر فنی با نسل قبلی خود یعنی ردمی نوت 12 شباهت زیادی دارد به همین دلیل ما به تفاوت آنها میپردازیم. ردمی نوت 13 از نظر طراحی مدرن تر شده است و فریم دوربین ها حذف شده است و دوربین ها به صورت مینیمال تری روی پنل پشتی قرار گرفته است و اندازه صفحه نمایش با مدل قبلی فرق نکرده است ولی حاشیه آن باریکتر و به همین دلیل ابعاد آنکمتر شده است و پردازنده آن نیز با مدل قبلی خود فرقی نداشته است ولی از نظر دوربین قوی تر شده و دوربین اصلی آن با سنسور 108 مگاپیکسلی در مقایسه با مدل قبلی که سنسور 50 مگاپیکسلی داشته، پیشرفت چشم گیری داشته است در مجموع مشخصات کلی نوت 13 به شرح زیر است:
تراشه snapdragon 685 ، پردازنده گرافیکی Adreno 610 ، دو سیم کارته ، کیفیت دوربین شامل 3 لنز با لنز اصلی واید 108 مگاپیکسی و لنز دوم اولترا واید 8 مگاپیکسلی و لنز سوم ماکرو 2 مگاپیکسلی ، سیستم عامل Android 13 و رابط کاربری MIUI 14 ، حافظه داخلی 256 گیگابایت ، رم 8 گیگابایت ، باتری 5000 میلی آمپرساعتی و شارژر سریع 33 وات ، امکان افزایش حافظه دارد.
یکی از ویژگی های اصلی آنر X8a که نظر بسیاری از کاربران را به خود جلب کرده است طراحی جذب آن است. آنر X8a از فریم تختی برخوردار است که شکل ظاهری این گوشی را به روز و جذاب کرده است و پنل پشتی آن نیز از جنس پلاستیک مقاوم است که این پنل هم تخت طراحی شده است و با جذب نور رگه های زیبایی ایجاد میکند. این گوشی وزنو ضخامت کمی دارد و طراحی ارگونومی دارد و در بخش طراحی توانسته از رقبای خود پیشی بگیرد. آنر X8a دارای صفحه نمایش IPS LSD و رزولوشن FHD+ میباشد این صفحه نمایش 6.7 اینچی دارای تراکم پیکسل 391 پیکسل بر هر اینچ و نرخ نوسازی 90 هرتز میباشد در کل آنر X8a نسبت به قیمتی که دارد از نمایشگر خوب با کنتراست بالا برخوردار است و با رفرش ریتی که دارد باعث شده محتوا را با حرکت نرم به نمایش بگذارد و مانند گوشی های پرچمدار از حاشیه باریکی برخوردار است که 89 درصد از پنل روبرو را صفحه نمایش تشکیل داده است و دارای پردازنده Helio G88 میباشد که برای نیاز های روزمره از قدرت خوبی برخوردار است و پردازنده گرافیکی آن Mali- G52 میباشد آنر X8a مجهز به دوربین 3 گامه میباشد این دوربین یک لنز واید با سنسور 100 مگاپیکسلی و یک لنز اولترا واید با سنسور 5 مگاپیکسلی و یک لنز با سنسور 2 مگاپیکسلی دارد و در پنل جلو نیز از دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی برخوردار است و آنر X8a از یک باتری 4500 میلی آمپر ساعتی برخوردار است و با شارژر 22.5 میلی آمپری در مدت معقولی به طور کامل شارژ میشود.
گوشی داریا Bond تلاش شرکت داریا همراه پایتخت میباشد شاید فکر کنید چونکه این گوشی ساخت ایران است، ارزش خرید ندارد ولی کامل اشتباه میکنید زیرا که سازنده آن از طراحی به روز و جالبی استفاده کرده است و این گوشی تا حدودی به پیکسل های شرکت گوگل شبیه است و غیر از طراحی و ظاهر، این گوشی به نسبت قیمتی که دارد از کیفیت ساخت بالایی برخوردار است و این گوشی به نحوی طراحی شده است که پنل پشتی آن از جنس شیشه است و فریم آن نیز از جنس آلومینیوم میباشد و این ترکیب در گوشی هایی که دو برابر داریا Bond قیمت دارند طراحی شده است و به همین دلیل از نظر طراحی و ساخت از رقبای خود پیشی میگیرد و از نقاط قوت آن محسوب میشود. این گوشی با وزن 210 گرم گوشی سبک و خوش دستی است و دارای صفحه نمایش 6.78 اینچی میباشد و این صفحه نمایش سوپر امولد دارای رزولوشن 1080*2400 و تراکم پیکسل 388 پیکسل بر اینچ میباشد و نرخ نوسازی آن برابر 120 هرتز میباشد و حاشیه باریک این گوشی به گونه ای است که آن را به گوشی های پرچمدار شبیه کرده است و از نظر صفحه نمایش قوی و با کیفیت است و نرخ رفرش ریت 120 هرتزی آن باعث شده است که محتوا بسیار روان نمایش داده شود و دارای حداکثر روشنایی 650 نیت میباشد که در میان گوشی های همرده خود عدد خوبی است و دارای دوربین 3 گانه میباشد که دوربین اصلی آن 50 مگاپیکسلی و دوربین دوم یعنی اولترا واید 8 مگاپیکسلی و دوربین سوم آن که دوربین ماکرو میباشد 2 مگاپیکسلی اسا و در پنل جلو بالای صفحه نمایش دارای دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی میباشد و پردازنده این گوشی Media Tek Dimensity 7050 میباشد این پردازنده 6 نانومتری دارای 2 هسته Cortex-A78 با فرکانس 2.6 گیگاهرتزی و 6 هسته Cortex-A78 با فرکانس 2.0 گیگاهرتزی میباشد و پردازنده گرافیکی آن Mali-G68 MC4 است. داریا Bond با نرم افزار Daria OS 4.0 که بر پایه اندروید 13 میباشد، ارائه شده است و دارای باتری 4700 میلی آمپر ساعتی میباشد و انرژی آن با شارژر 66 واتی فراهم میشود و مدت زمانی که طول میکشد که باتری آن از صفر به 100 برسد 50 دقیقه است و لازم به ذکر است که در جعبه آن اداپتوری وجود ندارد اما دارای اسپیکر استریو، حسگر اثر انگشت اپتیکال و فیلمبرداری با کیفیت 4K میباشد.
گوشی سامسونگ گلکسی A06 یکی از گوشی های میانرده جدید در رنج 10 میلیون میباشد که بدلیل قابلیت هایی مانند صفحه نمایش با کیفیت، باتری قدرتمند و دوربین قوی یک انتخاب خوب برای کاربران گوشی های میانرده میباشد. گلکسی A06 دارای صفحه نمایش PLS LCD میباشد و اندازه این صفحه نمایش 6.7 اینچ است ودارای نرخ نوسازی آن 120 هرتز و رزولوشن 720*1600 پیکسل میباشد. دوربین اصلی گلکسی A06 شامل سنسور واید 50 مگاپیکسل و سنسور عمق 2 مگاپیکسلی میباشد که تصاویر ثبت شده با آن از کیفیت خوبی برخوردار است و دارای پردازنده Mediatek Helio G85 میباشد که قدرت پردازش قابل قبولی دارد گلکسی A06 مجهز به باتری 5000 میلی آمپر ساعتی میباشد که با آداپتور 25 واتی شارژ میشود و لازم به ذکر است که اقلام همرته گلکسی A06 شامل آداپتور نمیشود.
داغ شدن گوشی یکی از اتفاق های رایج برای کاربران گوشی های هوشمند است که هر کسی با آن مواجع شده است و پیدا کردن علل و راه کنترل آن نیز دغدغه آنهاست که علل آن میتواند متفاوت باشد. در ادامه این بلاگ با ما همرا باشید تا با علل داغ کردن گوشی خود و راه کنترل آن آگاهی پیدا کنید.
1. استفاده طولانی مدت از دوربین گوشی
استفاده از دوربین برای فیلمبرداری و عکسبرداری یکی از رایج ترین کارهایی است که کاربران با گوشی خود انجام میدهند که یکی از دلایل داغ شدن گوشی استفاده طولانی مدت از دوربین گوشی است و هنگام فیلمبرداری طولانی مدت احتمال افزایش دما زیاد است.
2. کاور محافظ گوشی
کاربران برای محافظت از گوشی خود در برابر ضربه از کاور یا قاب محافظ استفاده میکنند و به این نکته توجه ندارند که همین کاور ممکن است باعث افزایش دما گوشیشان شود زیرا که گوشی موبایل هنگام استفاده از انرژی گرما تولید میکند و همین گرمای تولید شده توسط بدنه و حفره ها خارج میشود به همین خاطر استفاده از قاب و محافظ، دفع گرما را برای گوشی سختتر میکند و ممکن است کمی باعث داغ شدن گوشی شود.
3. نور صفحه نمایش
هر چه نور صفحه نمایش بیشتر باشد، میزان شارژ باتری کمتر و انرژی مصرفی گوشی بیشتر میشود و در نتیجه دمای گوشی افزایش می یابد.
4. شارژ گوشی خود را در بازه 20 تا 80 درصد نگه دارید
با شارژ کردن صد درصدی گوشی علاوه بر این که عمکرد باتری را کاهش میدهید، دمای گوشی را نیز افزایش میدهید بنابراین از شارژ کردن صد درصدی گوشی خود بپرهیزید پس همیشه شارژ گوشی خود را بین بازه 20 تا 80 درصد شارژ کنید.
5. استفاده از کابل و آداپتور تقلبی
استفاده از کابل و آداپتور تقلبی و غیر اصل علاوه بر این که باعث کاهش عمر باتری میشود باعث گرم شدن گوشی هم میشود و باید به این موضوع نیز توجه داشت که شارژر های قوی که مناسب گوشی شما نیستند هم باعث داغ شدن گوشی و آسیب به باتری گوشی میشود و حتما باید از کابل و آداپتور مناسب گوشی خود استفاده کنید.
6. نرم افزار های سنگین و بازی های گرافیک بالا
بازی کردن طولانی مدت و استفاده از برنامه های سنگین به طور طولانی مدت یکی از دلایل کاهش عمر باتری و داغ شدن گوشی است و بازی های سنگین و گرافیک بالا بخش زیادی از پردازنده را درگیر میکند و با کار کشیدن از تمام ظرفیت های تراشه باعث میشود دمای گوشی افزایش یابد و هنگام بازی کردن و استفاده از نرم افزار های سنگین بهتر است به دمای گوشی نیز توجه کنیم و از استفاده طولانی مدت آنها اجتناب کنیم.
7. پر بودن ظرفیت حافظه داخلی
وقتی ظرفیت حافظه جانبی گوشی پر باشد فشار زیادی روی پردازنده به وجود می آید بنابراین با پر بودن حافظه ذخیره سازی گوشی دمای گوشی نیز افزایش می آید و برای جلوگیری از این موضوع باید همیشه فایل های اضافی را پاک کرده و اجازه ندهیم حافظه جانبی پر شود.
8. استفاده از گوشی هنگام شارژ کردن
گوشی موبایل هنگام شارژ شدن با افزایش دما روبرو میشود بدلیل اینکه جریان ولتاژ بالایی به گوشی منتقل میشود مخصوصا گوشی هایی که قابلیت فست شارژ دارند بیشتر در معرض این افزایش دما هستند زیرا که ولتاژ بالاتری را از خود عبور میدهند و برای اینکه گوشی کمتر آسیب ببیند راهکار این است که هنگام شارژ از گوشی خود استفاده نکنید.
9. بستن برنامه های در حال اجرا
برخی از نرم افزار ها همیشه در پس زمینه در حال اجرا هستند تا محتوای خود را به روزرسانی کنند این نرم افزار ها شامل واتس آپ، اینستاگرام، فیس بوک، توییتر و... هستند که همین امر باعث افزایش دمای گوشی میشود پس زمانی که از این نرم افزار ها استفاده نمیکنیم بهتر است انها را غیر فعال کنیم.
10. اتصال طولانی مدت به بلوتوث
استفاده از وسایلی مانند ساعت هوشمند، هندزفری بی سیم، بندهای هوشمند و ... که به بلوتوث گوشی متصل میشود باعث افزایش دمای گوشی میشود و نباید به طور مداوم از آنها استفاده کرد و از آنها در مواقع ضروری استفاده کنیم و حدالامکان بلوتوث را خاموش کنیم.
11. روشن نگهداشتن داده و وای فای گوشی
امروزه کاربران از اینترنت گوشی خود زیاد استفاده میکنند باید به این نکته توجه کرد که روشن ماندن اینترنت گوشی باعث بالا رفتن دمای گوشی میشود و نکته دیگر این است که هنگام به اشتراک گذاشتن اینترنت گوشی به گوشی های دیگر حرارت گوشی به طور زیادی افزایش می یابد و باید این موضوع را کنترل کنیم و از Hotspot کردن طولانی مدت گوشی خود اجتناب کنیم.
12. اجرای چندین نرم افزار به طور همزمان
هنگام استفاده و اجرای یک نرم افزار پردازنده شروع به پردازش میکند و وارد عمل میشود و هنگام استفاده از چندین نرم افزار باعث میشود که از پردازنده بیش از حد کار بکشیم و همین موضوع موجب افزایش دمای گوشی میشود پس سعی کنیم فقط نرم افزار مورد نیاز را استفاده کرده و بقیه را ببندیم.